SimplyPats User Forum
http://www.simplypats.net/phpBB3/

Custom Report Tick Box
http://www.simplypats.net/phpBB3/viewtopic.php?f=46&t=741
Page 1 of 1

Author:  Steve. [ Fri Dec 14, 2012 9:26 am ]
Post subject:  Custom Report Tick Box

Hello to the SP Team.

Just noticed that if I select or deselect the tick box under the print section to use or not use a custom report in my print sequence this seems to be applied to all. So if I want to print out only say one custom report and the remaining as normal/conventional reports, it seems that I am not able to do this. Am I correct, and if so would there be a possible option to select both custom and standard reports under the print sequence?
Or have I just lost the plot and this option is available? :|

Steve

Author:  richard [ Fri Dec 14, 2012 10:52 pm ]
Post subject:  Re: Custom Report Tick Box

Hi Steve

Quote:
So if I want to print out only say one custom report and the remaining as normal/conventional reports, it seems that I am not able to do this.


Yes you are correct, on a Print Sequence the custom reports are automatically applied. If there are some that you dont want to use, you could remove them temporarily from the Reports folder within the SimplyPats directory.

However I will have a look at adding a tick box within the Edit Print Sequence screen so that you can select to use (or not) a custom report if they exist.

Regards, Richard.

Author:  Steve. [ Sat Dec 15, 2012 5:47 pm ]
Post subject:  Re: Custom Report Tick Box

Hi Richard

Thanks for you super quick response

There is alway one :roll:

Ps Hope you and your team have a smashing Christmas, and not literally :D

Steve

Page 1 of 1 All times are UTC [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/