SimplyPats User Forum

SimplyPats Portable Appliance Testing Software
It is currently Thu Sep 21, 2017 4:03 am

All times are UTC [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Wed Jun 30, 2010 1:13 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Jan 23, 2008 11:47 pm
Posts: 1085
Location: Cornwall
When downloading Kewtech KT74 or Kewtech KT75 we have had a couple of users experiencing a weird problem when using SimplyPats. The data downloads fine and is processed into SimplyPats, however the foreground and background colours of the main simplypats grid where the aplpiances are listed both turn black!

By deleting the temporarty files in the SimplyPats\temp folder the colours are restored (this can also be done by using the button to clear temporary files in the System Settings screen).

Now we have purchase our own Kewtech KT75 i have given the Kewtech download code a wash and brush up and so far am unable to repeat this wierd error.

If any Kewtech KT74 or KT75 user can shed any light on when this happens, or wishes to have a beta version of SimplyPats 6.0.2. can they please let me know.

Regards, Richard.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group